Klar for en ny og forbedret nettside?

Webdesign

Jeg har fokus på å lage brukervennlige nettsider, som gjør deg godt synlig for dine kunder, uavhenging om de sitter på en smarttelefon, nettbrett, eller på en storskjerm. Websiden blir slik som du vil ha den, de tilpasningene, utseende og funksjonaliteten som er ønskelig.

Responsivt design

Tilpasset alle digitale enheter.

Optimalisert for alle digitale enheter

Alle nettsider som jeg lager har responsivt design. Hva er responsive nettsider? Det betyr at nettsidenes innhold og design tilpasser seg automatisk skjermstørrelsen de blir vist på, for å gi en optimal brukeropplevelse. Jeg vektlegger derfor at nettsidene jeg leverer, alltid skal være mobilvennlige.

Brukervennlige

Holder nettsiden din oppdatert til enhver tid.

Enkelt å vedlikeholde

Jeg lager nettsider med å benytte en brukervennlig publiseringsløsning som heter WordPress. Det er verdens mest utbredte (CMS)-platform. WordPress er veldig lett og krever ingen forkunnskaper. I tillegg har jeg også kompetanse innenfor CMS-platformen Joomla.

SEO tilpasset

Bli funnet via Google og andre søkemotorer.

Google er din beste venn

eg lager nettsider som er SEO tilpasset. Søkemotoroptimalisering (SEO) er å benytte metoder som gjør at en nettside eller flere oppnår en bedre synlighet eller rangering på søkemotorens resultatsider. Tenk deg om – hvordan fant du meg egentlig? Sannsynligvis fant du meg via søk i søkemotorer. Det er ikke en tilfeldighet. Jeg brenner for at også du skal få en nettside som gir flere kunder, økt salg og bedre bunnlinje for bedriften din.

Priskalkulator nettside

Priskalkulator nettside
  • Kontaktinfo
  • Antall undersider
  • Hovedfunksjoner
  • Avanserte funksjoner - Send forespørsel

Oppsummering

Send meg meg en forespørsel basert på priskalkulatoren og jeg tar kontakt for en videre samtale.


Klar for ditt neste prosjekt?

Kontakt meg
Henrik Ballangrud

Henrik Ballangrud

Svarer vanligvis innen en time

Beklager, er ikke tilgjengelig for øyeblikket. Send meg en e-post eller kontakt meg via mine sosiale kanaler, så tar jeg kontakt så raskt som mulig. Takk :)

Contact Us

Kontaktskjema Chat widget
Henrik Ballangrud
Hei!???? Takk for at du tar en titt på min hjemmeside. Ta kontakt med meg skulle du ha noen spørsmål.
Kontakt meg via
chat Trenger du hjelp?