Webdesign og webutvikling

Jeg har fokus på å lage brukervennlige nettsider, som gjør deg godt synlig for dine kunder, uavhenging om de sitter på en smarttelefon, nettbrett, eller på en storskjerm. Websiden blir slik som du vil ha den, de tilpasningene, utseende og funksjonaliteten som er ønskelig.
100% fornøyd garanti
Driftsavtaler
Endringsavtaler

Hva kan jeg tilby?

Responsivt design
Brukervennlige
SEO tilpassede
Gratis hosting
Driftsavtale

Slutt på rotete oppsett

Alle nettsider som jeg lager har responsivt design. Hva er responsive nettsider? Det betyr at nettsidenes innhold og design tilpasser seg automatisk skjermstørrelsen de blir vist på, for å gi en optimal brukeropplevelse. Jeg vektlegger derfor at nettsidene jeg leverer, alltid skal være mobilvennlige.

Enkel navigering

Jeg lager nettsider med å benytte en brukervennlig publiseringsløsning som heter WordPress. Det er verdens mest utbredte (CMS)-platform. WordPress er veldig lett og krever ingen forkunnskaper. I tillegg har jeg også kompetanse innenfor CMS-platformen Joomla.

Bli funnet på Google

Jeg lager nettsider som er SEO tilpasset. Søkemotoroptimalisering (SEO) er å benytte metoder som gjør at en nettside eller flere oppnår en bedre synlighet eller rangering på søkemotorens resultatsider. Tenk deg om – hvordan fant du meg egentlig? Sannsynligvis fant du meg via søk i søkemotorer. Det er ikke en tilfeldighet. Jeg brenner for at også du skal få en nettside som gir flere kunder, økt salg og bedre bunnlinje for bedriften din.

Lave oppstartskostnader

Du kan få gratis domenenavn og webhotell for de første 12 måneder. Du kan også få gratis ubegrenset antall av epostkontoer for de første 12 måneder. Jeg sørger også for å gi deg nødvendig opplæring i administrasjon av nettsidene. Jeg tilbyr derfor 1 time gratis opplæring.

Unngå nedetid og sikre stabil drift av din nettside

Jeg tar sikkerhet på alvor. Jeg tilbyr nettside drift pakker som handler om vedlikehold av nettsider. 
Her kan du finne ut mer om dette.
Oppdatering av rammeverk
Oppdatering av utvidelser (plugins)
Sikkerhetskopi av nettside

Hvorfor velge webdesign fra Finalize iT?

Nettsiden din er utstillingsvinduet kunden titter innom for å danne seg et inntrykk av hva du ønsker. I dag bruker alle internett og en god nettside er bedriftens viktigste kommunikasjonsverktøy med nye og eksisterende kunder. Alle som vurderer å handle av deg, besøker nettsiden din før de kontakter deg. Å være tilstede på nett er essensielt for bedrifter og merkevarer. Ryddige nettsider med en godt planlagt innholdsstruktur og et intuitivt nettsidedesign hjelper deg med å få frem budskapet til kundene dine.

Jeg har fokus på å lage brukervennlige nettsider, som gjør deg godt synlig for dine kunder, uavhenging om de sitter på en smarttelefon, nettbrett, eller på en storskjerm. Websiden blir slik som du vil ha den, de tilpasningene, utseende og funksjonaliteten som er ønskelig.
Noen av mine fantastiske kunder

Priskalkulator nettside

Her kan du selv beregne pris på en nettside og bestille funksjonene som passer til ditt behov.
Velg hovedprodukt
Vennligst velg hovedprodukt nedenfor
Subtotal
Hovedfunksjoner
Velg funksjoner som du ønsker å ha
Subtotal
Avanserte funksjoner
Velg de funksjonene du ønsker å ha.
Subtotal
Tax

Total 0

Fikk du lyst på ny nettside?

La meg designe din neste nettside. Fyll inn kontaktskjema så tar jeg kontakt fortløpende.

Kontakt meg

LUKK
cogsmilecrossmenucheckmark-circle