SOV GODT OM NETTENE

Driftsavtale
Wordpress

Sover du dårlig om nettene? Fortvil ikke, jeg kan bistå deg med en driftsavtale som sørger for at nettsiden din er operativ, vedlikeholdt og sikret mot hacker-angrep.

Backup er også inkludert i alle avtalene.
Scroll
Med dagens teknologi oppstår stadig nye krav, og her er nettsider intet unntak. Minimumet du må opprettholde er at siden er holdt velfungerende, ikke bare ved oppstart, men også i tiden fremover. Du trenger også at plattformer og funksjoner oppdateres jevnlig for at der ikke skal oppstå sikkerhetshull, med de farer det skaper, for eksempel innbrudd på hjemmesiden, som kalles hacking.

Det er dessverre ikke uvanlig at nettsider blir utsatt for hackerforsøk, og derfor trenger du å ha fokus på sikkerhet, for ellers kan du miste både verdifull data og funksjoner på nettstedet ditt, i tillegg kan du miste inntekter som en direkte følge av dette.

Velg det som passer deg

Spar 20% ved årlig betaling. 14 dagers penger tilbake garanti etter betaling.
Du kan endre avtale når det måtte passe deg. Alle priser er eksl. mva.
Månedlig Årlig
FOR DEG SOM ØNSKER DET LILLE EKSTRA

Vedlikehold
Wordpress

Sliter du med å gjøre ferdig endringer på nettsiden eller føler at det er et "ork" hver gang du gjør det? La meg hjelpe deg med å tilby en vedlikeholdspakke som dekker endringer på nettsider pluss mye mer.
Scroll
I dagens markedsplass kreves der mer enn å lage en nettside og holde den gående, den må holdes oppdatert til enhver tid, i tillegg må innholdet og designet av sidene oppdateres jevnlig for å opprettholde autoritet og kvalitet. Dette gjelder om det er for å endre tekster, oppdatere knapper, legge inn nye undersider eller artikler.

Det kan også tenkes at du ønsker designendringer eller nye funksjoner på nettsiden eller nettbutikken din og disse ikke krever at siden bygges om eller blir ett helt nytt prosjekt. Jeg utfører alt dette basert på dine behov, og bistår med den daglige driften av nettstedet ditt.

Velg det som passer deg

Spar 20% ved årlig betaling. 14 dagers penger tilbake garanti etter betaling.
Du kan endre avtale når det måtte passe deg. Alle priser er eksl. mva.
Månedlig Årlig
Nyhetsbrev
Bli den første til å motta nyheter og tips & tricks
Nyhetsbrev
© 2023 Finalize IT Ballangrud. All rights reserved.