Hjelper deg med Google rangeringen

SEO

Når man utvikler en nettside er det mange faktorer man må passe på. Et av de viktigste punktene er SEO oppbyggingen både teknisk og ved hjelp av optimalisert tekst og søkeord. For at Google enklere skal forstå hva siden(e) inneholder, så benyttes det bla. "tagger" som H1, H2, H3 for bla. overskrifter for å enklere forstå hva siden inneholder. Dette sammen med gode metabeskrivelser, relevant og dynamisk innhold er helt nødvendige fra starten av skal man oppnå gode resultater.

SEO analyse

Bistand med en SEO analyse av nettside

Se hva som må gjøres

Jeg hjelper deg med en fullstending SEO analyse av din nettside slik at du kan se hvilke forbedringer du kan gjøre vedrørende innhold, søkeord, beskrivelser, backlinks osv. Du får også en konkurrent analyse slik at du kan se hva og hvordan dine konkurrenter klarer seg basert på ulike søkeord osv.

SEO oppsett

Teknisk SEO oppsett av din nettside

Det elementære innen SEO

Min SEO-pakke sørger for at du får et SEO verktøy installert som hjelper til med søkemotoroptimalisering for både bilder og tekst. Jeg verifiserer også at alle elementære elementer er satt opp korrekt i forhold til tagger, metabeskrivelser og relevante søkeord.

SEO avtale

Vedlikehold og oppfølging av SEO oppsett

Følg med på utviklingen

Det er mange som ikke vet eller skjønner hvorfor de ikke kommer høyere opp i Google søk. Det er rett og slett fordi de "tror" de gjør ting rett og fokuserer muligens også på feil søkeord. Med min SEO avtale får du oppfølging, rapporter og kan følge med på utviklingen din over tid i forhold til hvordan din bedrift blir bedre eksponert i Google søk.

Klar for ditt neste prosjekt?

Kontakt meg
Henrik Ballangrud

Henrik Ballangrud

Svarer vanligvis innen en time

Beklager, er ikke tilgjengelig for øyeblikket. Send meg en e-post eller kontakt meg via mine sosiale kanaler, så tar jeg kontakt så raskt som mulig. Takk :)

Contact Us

Kontaktskjema Chat widget
Henrik Ballangrud
Hei!???? Takk for at du tar en titt på min hjemmeside. Ta kontakt med meg skulle du ha noen spørsmål.
Kontakt meg via
chat Trenger du hjelp?