RASKE OG RESPONSIVE NETTSIDER

Webdesign
utvikling

Jeg har fokus på å lage brukervennlige nettsider, som gjør deg godt synlig for dine kunder, uavhenging om de sitter på en smarttelefon, nettbrett, eller på en storskjerm. Websiden blir slik som du vil ha den, med de tilpasningene, utseende og funksjonaliteten som er ønskelig.
Scroll
STANDARD I ALLE PAKKER

Hva er
inkludert?

Alle nettsider jeg utvikler har følgende 3 grunnprinsipper

RESPONSIVT

Alle nettsider jeg utvikler har responsivt design, dvs. at de fungerer og ser bra ut på alle enheter.

SEO optimalisert

Nettsiden bygges opp korrekt med  riktig bruk av tags og HTML semantikk slik at den er optimalisert for SEO.

Enkel redigering

Nettsiden vil være enkel å redigere for sluttbruker etter prosjekt er ferdig.
UTVIKLING

Siste
prosjekter

TILBAKEMELDINGER

Referanser

facebook
anbefaler

Knallbra service og responstid. Jeg kan varmt anbefale Henrik!

Henrik Hem 13/10/2023
facebook
anbefaler

Svært godt fornøyd med hjelpen jeg har fått av Henrik. Kunnskapsrik, effektiv, hyggelig, hjelpsom. Kan anbefales på det beste. Tusen takk, du vil høre fra meg igjen :)

facebook
anbefaler

Svært godt samarbeid med stor forståing for ulike problemstillingar og ein servicegrad over alt ein kan forventa. Velkomen til Fagerheim fjellstugu på Hardangervidda!

facebook
anbefaler

Vi kontaktet Henrik her for å få hjelp med vår nettside og nettbutikk. Vi kom raskt i gang og fikk utviklet en helt ny nettside/nettbutikk for siden vår: www.wellbox.no Siden har alle integreringer vi trenger, som Vipps, Klarna osv, i tillegg til et tidløst og flott design. Vil anbefale Finalizeit på det sterkeste til alle som ønsker litt hjelp eller trenger å freshe opp hjemmesidene sine. Dialogen med Henrik angående layout og våre ønsker fungerte kjempefint og alt ble ferdig i god tid, siden han jobber veldig raskt. Vi har etter lansering av ny nettside og butikk fått veldig mye positive tilbakemeldinger på siden vår og vi har fått flere kunder på besøk. Mye takket være Finalizeit og Henrik.

Jim R Hansen 04/01/2022
facebook
anbefaler

Så takknemlig for å ha møtt på Henrik i Finalize IT. Jeg var virkelig i nød i arbeidet med å få hjemmesiden min www.kallasten.no opp å gå. Henrik tok seg av de tekniske problemene, og ga meg i tillegg masse hjelp også med webhotell, mail mm. Faglig dyktig. Oppfatter kjapt både utfordring og ønsket løsning. Tilgjengelig. Opptatt av god service. Super oppfølging. Hjelpen er langt utover det jeg kunne forvente, så jeg trengte ingen betenkningstid da jeg fikk tilbud om driftsavtale. Vil på det varmeste anbefale Henrik og Finalize IT.

facebook
anbefaler

Jeg har brukt Finalize IT og Henrik Ballangrud sin ekspertise til to nettsteder. Hovedsiden www.vilbligravid.no fikk et flott løft med jobben Henrik gjorde med den. Nå er den lett, har god hastighet og er veldig brukervennlig. Henrik holder det han lover og leverer optimalt. Han kommer med gode innspill til forbedringer og muligheter og vi har hatt et godt samarbeid om det endelige produktet. Jeg fortsetter samarbeidet med Henrik til videre drift av denne og til flere nettsteder og kan trygt anbefale Finalize IT

Nyhetsbrev
Bli den første til å motta nyheter og tips & tricks
Nyhetsbrev
© 2023 Finalize IT Ballangrud. All rights reserved.