Bli synlig i sosiale medier

Sosiale medier

Det hjelper ikke å ha en fin nettside hvis ingen vet at den eksisterer. La meg hjelpe deg med synligheten i sosiale medier.
Jeg kan hjelpe deg med synliggjøring via Facebook, Instagram og Linkedin.

Kreativt organisk fokus

Følg med på trendene

Riktig fokus

Med riktig fokus kan organisk innhold gi mye verdi. Fokus på kreativ og engasjerende bruk av sosiale medier for å skape interaksjon med følgere og øke deres relevans. Hvilke trender er viktig å følge med på, hvilken type innhold gjør at jeg spiller på lag med algoritmen og er Instagram Story så viktig egentlig?

Smarte betalte annonser

Hva er enklest?

Tenk strategisk

Hvordan bør du tenke strategisk med bruk av annonsekronene for enkeltannonser eller kampanjer? Smart annonsering på sosiale medier trenger ikke være dyrt. Du må bare kjenne til mulighetene og målgruppene dine. Plasseringer, budsjetter, formater, budskap, målgrupper, retargeting – hjelp?

Sosiale medier som salgsdriver

Øk salget via sosiale medier

Maksimalt utbytte

Få mest mulig utbytte av dine sosiale medier kanaler ved å lage en mini-nettbutikk på Instagram og Facebook. En slik butikk til gjøre at hvert enkelt bilde kan tagget med produktnavn og pris, og videre henvisning til nettbutikken din. Vi kan nesten ikke be om en mer effektiv og estetisk innpakning av det klassiske pris-og-produkt-segmentet.

Å spille på lag med algoritmen

Vær oppmerksom på spillereglene

Tilpassing av innhold

Hvordan tilpasse ditt innhold, slik at du blir favorisert av den o’store algoritmen som bestemmer hvilket innhold som fortjener å bli vist frem, og ikke. Det er viktig å kjenne til spillereglene, slik at man kan utvikle en innholdsstrategi basert på disse. Små og store triks og tips vil fort løfte deg opp og frem i den organiske sosiale medier verdenen.

Klar for ditt neste prosjekt?

Kontakt meg
Henrik Ballangrud

Henrik Ballangrud

Svarer vanligvis innen en time

Beklager, er ikke tilgjengelig for øyeblikket. Send meg en e-post eller kontakt meg via mine sosiale kanaler, så tar jeg kontakt så raskt som mulig. Takk :)

Contact Us

Kontaktskjema Chat widget
Henrik Ballangrud
Hei!???? Takk for at du tar en titt på min hjemmeside. Ta kontakt med meg skulle du ha noen spørsmål.
Kontakt meg via
chat Trenger du hjelp?