Nettbutikk løsninger

En nettbutikk kan fort bli en pengemaskin, og her kan du realisere drømmen om å starte egen nettbutikk som gir din bedrift gode resultater!
100% fornøyd garanti
Driftsavtaler
Endringsavtaler

Trenger du nettbutikk?

Ønsker du kun å drive nettbutikk, men er usikker på prosessen videre?
Jeg ordner alt, slik at du kan bruke tiden din på å selge varene dine. Alt du trenger er en idé, resten gjør jeg. Du kan i løpet av kort tid ha en aktiv og velfungerende nettbutikk og nå potensielle kunder.
Du får et unikt design ettersom jeg ikke benytter ferdige maler, men lager malene selv. Nettbutikken kommer da også med en enkel administrasjonsløsning og fleksible betalingsløsninger. Kan også integreres mot bla. Fiken Regnskap.

Jeg tar meg av sikkerheten slik at både du og kundene dine kan føle seg trygge i handelsprosessen.
Jeg hjelper deg også å komme i gang med dine første produkter.
Jeg hjelper deg fra start til slutt med å sette din idè ut i livet!

"Vi har vært veldig fornøyd med arbeidet Henrik har gjort for oss. Han er flink til å lytte til kunden, serviceinstilt og du får et topp resultat. Veldig god oppfølgning gjennom hele prosessen. Anbefales på det sterkeste."

Qendresa Zogaj
Cleoncosmetics.com

Hvorfor velge nettbutikk fra Finalize IT?

Alle nettbutikker som jeg lager har responsivt design. Hva er responsive nettbutikk? Det betyr at nettbutikkenes innhold og design tilpasser seg automatisk skjermstørrelsen de blir vist på, for å gi en optimal brukeropplevelse. Jeg vektlegger derfor at nettbutikkene vi leverer, alltid skal være mobilvennlige.
Jeg lager nettbutikker med WooCommerce. Det er en modul for WordPress, som er verdens enkelste publiseringsløsning (CMS). WooCommerce er komplett butikk-system som gir deg mulighet til å starte nettbutikk og nå ut til millioner av kunder på nett. I tillegg får du enkelt oversikt over ordrehistorikken samt viktig kundeinformasjon.
Jeg lager nettbutikker som er SEO tilpasset. Søkemotoroptimalisering (SEO) er å benytte metoder som gjør at en nettbutikk eller flere oppnår en bedre synlighet eller rangering på søkemotorens resultatsider. Når du skal starte nettbutikk hjelper det ikke dersom ingen finner frem til den – jeg hjelper deg med markedsføringen slik at du får utnyttet potensialet. Jeg brenner for at du skal få en nettbutikk som gir flere kunder, økt salg og bedre bunnlinje for bedriften din.
Jeg tar sikkerhet på alvor. Jeg tilbyr nettside drift som handler om vedlikehold av nettsider. Her kan du finne ut mer om dette.
Jeg sørger for å gi deg nødvendig opplæring i administrasjon av nettbuttikken. Jeg tilbyr derfor 1 time gratis opplæring i bruk av WordPress og WooCommerce.
Jeg kommer til å gjøre mitt ytterste for å innfri deres behov og forventninger, og derfor anser jeg det som viktig å få ting ned på papiret. Vi skriver derfor en kontrakt slik at begge parter vet hva som forventes, hva som skal gjøres, hvem som skal gjøre det, når det skal gjøres og hva som skjer dersom noe går galt.
Du kan få gratis domenenavn og webhotell for de første 12 måneder. Du får også gratis ubegrenset antall e-post kontoer.
Jeg tilbyr en engangspris. Pris på en nettbutikk starter fra kr 14990,-. (det tilkommer ingen månedlig betaling utenom så fremt man ikke ønsker driftsavtale)
Jeg sørger for at alle transaksjoner blir kryptert via SSL-protokollen. Ved bruk av SSL-kryptering sikrer vi betalingsinformasjonen til kunden, slik at både du og kunden kan følge dere trygge. SSL sertifikat er gratis og medfølger.
Jeg legger inn de første 10 produktene gratis.

Priskalkulator nettbutikk

Her kan du selv beregne pris på en nettbutikk og bestille funksjonene som passer til ditt behov.
Velg nettbutikk plattform
Vennligst fyll inn det nødvendige nedenfor.
Subtotal
Hovedfunksjoner
Velg funksjoner som du ønsker å ha
Subtotal
Avanserte funksjoner
Velg de funksjonene du ønsker å ha.
Subtotal
Nettbutikk funksjoner
Velg funksjoner som du ønsker å ha.
Subtotal
Total 0

Fikk du lyst på ny nettbutikk?

La meg designe din neste nettbutikk. Fyll inn kontaktskjema så tar jeg kontakt fortløpende.

Kontakt meg

LUKK
cogsmilecrossmenucheckmark-circle