IT-support

Se nedenfor for hvilke tjenester jeg kan tilby.

Tjenester

Alle tjenester koster 395,- pr. påbegynte time.

E-post oppsett

Trenger du hjelp med å sette opp e-post kontoer enten via mobil eller PC? Kan bistå med Exchange, Office365, Gmail, Hotmail eller andre e-post klienter.

Maskinvare

Høres det kjent ut med blåskjerm i Windows? Eller er det feil med harddisk? Jeg kan fikse problemer med harddisker, skjermkort, eksterne enheter etc.

Programvare

Sliter du med en bestemt programvare? Jeg kan hjelpe deg med e-post programmer, Office365, Photoshop, ulike nettlesere, antivirus o.l.

Antivirus & malware

Har du fått virus eller mistenkelig malware? Jeg kan hjelpe deg med å bli kvitt dette med enkle grep og sørge for at du er beskyttet til enhver tid.

Trådløst nettverk

Mange sliter med oppsett av trådløst nettverk. Jeg kan hjelpe med oppsett av sikkerhet, konfigurasjon og valg av riktig kanal for optimal ytelse.

Macbook support

Problemer med MacBooken din? Det meste klarer jeg å fikse eller så kan jeg gi deg rådgivning på hva som må til videre, skulle jeg ikke klare og fikse det.

Skrivere

Kjøpt ny skriver, men får den ikke på nett? Jeg kan hjelpe deg med å koble den opp via blåtann, WIFI eller kablet nett. Enkelt på 1-2-3.

Andre duppedingser

Har du andre duppedingser som du ønsker hjelp med? Kontakt meg via chat eller e-post så skal jeg se hva jeg klarer å få til.

Spørsmål?

Noe annet du lurer på? Jeg kan bistå med det meste så det er bare spørre. Klarer jeg ikke å fikse det, kan jeg gi gode råd på veien.

Seriøse IT-problemer?

La meg hjelpe deg med det! Fyll inn kontaktskjemaet så tar jeg kontakt med deg fortløpende.

Kontakt meg

LUKK
lockenvelopeprinterfile-addlaptop-phonepower-switchcrossmenuquestion-circle